19. helmikuuta 2015

Uusi mieluisa tuttavuus...

...eilen kokeilemani feta-jauhelihapihvit.

Karppaajan jauhelihapihvin ohjetta tuunasin ja laitoin 
taikinaan fetajuustoa.
Ai että, mutta oli hyvää!!


Feta-jauhelihapihvit onnistuu näin:

700g paistijauhelihaa
3 munaa
2 sipulia hienonnettuna
2 dl juustoraastetta
n. 2tl suolaa
5 rkl kreikkalaista jogurttia
yrttimaustetta
mustapippuria
feta-juustoa hienonnettuna

Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi.
Muotoile pihveiksi ja paista 200 asteisessa uunissa
kunnes ovat kauniin ruskeita.
Tarjoile hyvän salaatin kanssa.

Tyttäreni kanssa näitä syötiin
ja hyviksi todettiin.
Teen siis toistekkin.

Ihanaa päivää
toivottelee

8 kommenttia :

  1. Nami! Kiva, kun jaoit. Uudet reseptit aina tarpeen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ideasta. Näitä kyllä pitää kokeilla. Paljonko suunnilleen laitoit fetajuustoa tuohon määrään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä! Mulla oli fetaa sellanen 250g paketti ja laitoin puolet!

      Poista
  3. Mikä feta olisi suosituslistalla? Näitä pitää kyllä testata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli sellanen pala mistä leikkasin ...Lidlistä ostin...nimeä en muista! Varmaan kaikki käy!

      Poista
  4. Jauhelihapihvejä tuleekin tehtyä ihan liian harvoin. Tätä ohjetta voisi kokeilla. Sinun ohjeesi ovat ennenkin olleet hyviä. Kiitos, kun jaoit ohjeen taas meidän kanssamme ♥

    VastaaPoista