13. marraskuuta 2016

Juhlatunnelmia...




...isänpäivänä!










Tänään on juhlittu isänpäivää!
Molemmat lapsemme tulivat kotiin isänpäivänviettoon.
Aamulla keitettiin kahvit ja katettiin aamupalapöytään
mm. croissantteja ja Daim-kakkua!
Lapset olivat hankkineen isälleen lahjaksi
Uuno Turhapuro-elokuvia ja
lakupiippuja, hänen lemppareitaan.

Iltapäivällä saimme vielä ruokavieraita.
Aluksi kilistelimme kuohuvalla,
jonka tarjoilun tänään hoiti poikamme.
Alkuruoaksi tein pieniä katkarapuleipiä, jotka
kokosin saaristolaisleivän päälle. Nam!
Pääruokana oli poikamme toiveesta hänen lemppariaan
Aurajuustobroileria riisin kera sekä vihreää salaattia.
Tuosta broilerista en muistanut kaikessa kiireessä kuvaa napata.

Tytär valmisteli eilen jo aiemmin leipomani kakkun.
Kakkupohjan tein pätkiskakun ohjeen mukaan, mutta pätkiksen tilalla
 kokeilin tällä kertaa Fazerinaa.
Kakun päälle laitettiin kermavaahtoa mihin lisättiin
sulatettua Geisha-suklaata.
Päälle rouhittiin ronskeja paloja Geishaa ja tummaa suklaata.
Kakkua tarjottiin jälkkäriksi kahvin kanssa.
Kakku oli muuten hyvää, ei liian makeaa, mutta pohja
jäi mielestäni hiukan "tintuksi".

Nyt on masut pinkeinä ja
tästä on hyvä jatkaa uuteen viikkoon!

Ja kylpylälahjakortin arvontaan
ehdit vielä hyvin osallistua!
(KLIK)


13 kommenttia :

  1. oi mitkä herkut! Mukavaa alkavaa viikkoa 💕

    VastaaPoista
  2. Ihanat tarjottavat teillä on ollut.
    Mukavaa isänpäivän iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tosiaan vatsat vieläkin pinkeinä...on sen verran täyttävää tuo broileri...tarviikohan sitä huomenna mitään syödäkkään? :)
      Samoin sinne!

      Poista
  3. Teillä on ollut ihania herkkuja. Kakku oli varmasti herkullinen, Fazerinaa ja Geishaa, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kakussa oli paljon suklaata, siis tosi paljon, mutta ei ollut ollenkaan liian makea.

      Poista
  4. Onkos sulla reseptiä leipiin? Vois tehdä joulun alkupaloiksi 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leivät on niinkin yksinkertaiset kun Saaristolaisleivästä vain reunat pois ja sitten pieni voitelu Oivariinilla. Päälle lusikoin Prisman valmista katkarapukimaraa. Sitruunalohko koristeeksi, josta voi sitten puristaa mehua päälle. Koristeeksi sulatettuja katkarapuja ja tilliä. Tein nämä jo aamupäivällä valmiiksi jääkaappiin.

      Poista
  5. Ihania herkkkuja ja varmasti mukava isänpäivä vieraineen. Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Kiitos! Harmi kun en muistanut pääruokaa kuvata..

    VastaaPoista