17. huhtikuuta 2017

Mimosalla...




...alkoi toinen pääsiäispäivä!










Meille tuli siis ruokavieraita tänään
toisena pääsiäispäivänä.
Pääsiäisenä panostin vain tähän päivään,
joten muut pyhät syötiin lasagnea.


Meidän pääsiäisen menu :

Alkumaljana: 
Raikas akoholiton Mimosa
(Allekirjoittanut unohti käydä Alkossa
joten pöydästä löytyi vain alkoholittomia tuotteita!)

Alkukeitto: 
Bataatti-porkkanakeitto
Grissini-leipätikkuja

Pääruoka:
 Kanaa Igorin tapaan
perunoita
uunijuureksia
tuoretta salaattia
valkosipulipatonkia

Juomana:
Alkoholiton marketin valkkari
(Oli muuten ihan hyvää!)
Kivennäisvettä

Jälkiruoka:
Mämmiä vaniljakastikkeen kera

Kahvi ja porkkanakakkua


Niin hurahti aika tuolla keittiössä, että melkein unohdin
ottaa kuvat kokonaan.

Olettekos kokeilleet koskaan tuota Mimosaa?
Mimosa rakennetaan kuoharilaseihin
appelsiinituoremehusta ja kuohuviinistä.
Tuoremehua ja kuoharia suhteessa 1:2
Lasiin voi tipauttaa muutaman jääpalan
ja koristeeksi lehden sitruunamelissaa.

On muuten raikasta ja onnistuu ihan tuosta
alkoholittomastakin kuohuviinistä, joita
meidän marketeistakin löytyi ihan mukava valikoima.

Mukava päivä takana!

Huomenna alkaa taas arki, mutta sekin
vain neljän päivän viikko!

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!


18 kommenttia :

  1. Herkulliselta näytti tarjoilut! Ja tuo mimosa näyttää niin raikkaalta, että Janinan tässä tuli😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Mimosa on tosi raikas juoma vaikkapa kesähelteillä nautittavksi!

      Poista
  2. Kiva idea tuo juoma, näyttää raikkaalta. Alkoholiton versiokin on ihan ok. Onneksi on vain nelipäiväinen viikko 😀.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja on todella raikas! Eikä muuten haitannut yhtään, että oli tehty alkoholittomaan kuohariin!

      Poista
  3. Onpa siellä ollut ihanan näköiset tarjottavat.
    Mukavaa maanantai-iltaa!

    VastaaPoista
  4. Mimosa on tuttu! Ihana kevään ja kedän drinksu.
    Herkullinen menu teillä!
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että tästä tulee mun loman lempparijuoma! <3
      Kiitos!

      Poista
  5. Herkullinen menu teillä ja ihanan keväiset mimosat :)

    VastaaPoista
  6. Oi, miten ihania tarjottavia. Meillä oli perjantaina vieraita ja alkuruokana bataattikeitto sekä pääruokana Igorin kanaa. :) Hyviä olivat täälläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Voi mikä sattuma! Tuo Igorin kana on niin hyvää!

      Poista
  7. Kylläpä näyttävät hyviltä! Olit todellakin panostanut. Vieraat viihtyivät varmsti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Oli kyllä kiva päivä ja tarjoilutkin onnistui mukavasti!

      Poista
  8. Mua oikein hävettää myöntää että tuo mimosa tuli mulle tutuksi vasta tuolla meidän 40+blogi reissulla... :) En ollut ennen törmännyt tähän mutta nyt oon taas asteen sivistyneempi ja tiedän mistä puhutaan jos tulee vastaan seuraavan kerran! Kivaa viikon jatkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, kuule minäkin tutustuin Mimosaan vasta muutama vuosi sitten ystäväni välityksellä. On varmasti enemmän naisten juoma!
      Mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  9. Eipä ole tullut maisteltua koskaan mimosaa. Varmaan kivan raikas juoma ja helppo toteuttaa.
    Appelsiinimehua ja vichyä olen sekoitellut kesäjuomaksi. Kuohari kuullostaa kyllä houkuttelevalta tuossa. Täytyypä joskus kokeilla.
    Maistuvan kuulloinen menu ja kauniita kuvia jälleen! <3
    Iloa viikkoosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On hyvä ja helposti saa värikkään alkumaljan! Vichykin sopii varmasti hyvin!
      Kiitos ja mukavaa loppuviikkoa sinne!

      Poista