5. heinäkuuta 2014

Tänään retkeiltiin...

...Vääksyssä.
Lauran kauppaan on pakko päästä kerran kesässä. Kauppa on täynnä kaikkea tarpeellista ja ehkä vähän tarpeetontakin. Kannattaa käydä katsomassa...persoonallinen liike todellakin. Vaikka mukaan ei tänään tarttunutkaan kuin muutama juttu, oli siellä kiva käydä. Sain ostettua sieltä tuliaisen ensiviikonlopun kyläreissulle, mutta kerron siitä sitten myöhemmin. :)
Pitkään olen etsinyt keittiöön telinettä tiskirätille ja nyt se löytyi. Laitan siitäkin kuvan kunhan se on asennettu paikoilleen.


Syömässä kävimme taas Kanavan kunkussa. Minusta ruoka siellä on ollut aina hyvää...palvelu hiukan takkusi kun asiakkaita oli todella paljon kauniin sään vuoksi.
Siellä on myös sisustusliike, joka myy esim. Riviera Maisonia. Tänään sieltä ei tarttunut mukaan muuta, kuin tähtikuvioinen patakinnas ja patalappu mökille...ja isäntä oli iloinen!Sitten kanavarantaan jätskille...minä otin jäätelökahvin. Nam!
Kotimatkalla sain ikuistettua Laukku Leenan tavaroineen. Voi miten paljon tavaraa hänellä olikaan. Oli jo mennessä tuolla samalla pysäkillä, ilmeisesti jatkaa matkaansa vasta illan viiletessä. Lisätetoa Laukku Leenasta löydät täältä.


Paluumatkalla oli pakko pysähtyä Renkoon ottamaan muutama ihana kuva.
Illalla lähdettiin vielä mökille saunomaan ja nauttimaan ihanasta auringosta.
Niin tai karvakorvat olivat ihan ihmeissään, kun isäntä meni mökkiin katsomaan jalkapalloa!
Viivi ja minä löydettiin hyvää iltalukemista!

-marita-


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti