21. heinäkuuta 2014

Viikonloppu...

...vierähti mökillä aurinkoisissa ja välillä hiukan sateisissakin tunnelmissa.

Lauantaina nautin olostani yksin, no kahden koiran kanssa..
Aurinko paistoi ja sain vaan olla. Mies oli käymässä kotona ja laittoi ystävänsä kanssa venettä joka toivon mukaan pääsee vesille vielä tänä kesänä...tai sitten seuraavana.

Kukkia on taas ilmestynyt mökin pihaan ja nämä vaaleanpunaiset, joisen nimeä en tiedä, ovat mielestäni tosi kauniit. Poimin niitä hiukan maljakkoon...mökillä on kiva laittaa maljakkoon kukkia omalta pihalta.
Remontin suhteen mökillä tapahtui jo hiukan edistystä...savupiippu oli hiukan liian lyhyt, joten sitä jatkettiin hiukan. Eilen siihen valettiin kaulus...vielä pellit ja hattu niin on se komee.Huvimajassa oleskelu on mukavaa sadessäällä ja siellä on tuo tuunaamani "köyhän naisen kristallikruunu"!Sunnuntaina tuli oikein kunnon sade ukkosen kera...kauaa se ei kestänyt, mutta kummasti se raikasti ilman ...hetkeksi..


...mutta illaksi ilma tyyntyy aina ja maisema kuin taulu...taas kerran!


Kiva kun kävit!

-marita-


2 kommenttia :

 1. Heippa!

  Ihanaa myskimalvaa taitaa olla sulla majakossa. Kaunis ja hento, korkea vartinen kukka, joka kukkii juuri näin naisten viikolla. Tätä on valkoisena ja sitten juuri tämä ihana vaaleanpunanen. On vanha perennakukka.

  Sain itekin siemeniä naapurin mummolta ja istutin, mutta majakkoon asti ei taida vielä tänä kesänä mulla ehtiä.
  Miten lienee kestää leikkokukkana majakossa?

  Aurinkoista viikon jatkoa! Nautitaan nyt lämmöstä ja auringosta, kun ainakin tämä vko on niitä luvattu!

  Terkkusin Kirsi

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että nyt tuli nimi tuolle kauniille kukalle...Myskimalva! Kun laitoin maljakkoon, niin nuukahti hetkeksi, mutta sitten piristyi, eli kestää maljakossa.
  Tämä on vanhaa perua edellisiltä asukkailta...kaunis on!
  Mukavia kesäpäiviä myös Sinulle Kirsi.

  VastaaPoista