7. kesäkuuta 2016

Home made...




...karppipurilainen!









Kotitekoinen karppaajan hampurilainen syntyy nän:

Sämpylät 

2 munaa
1,5 dl mantelijauhoa
2 dl juustoraastetta
1-2 tl leivinjauhetta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja
tee taikinasta pellille kasoja. ja ripottele päälle
vielä hiukan juustoraastetta.
Paista n. 225 asteisessa uunissa
kauniin ruskeiksi, ja tuossa
paistamisessa ei mene kuin hetki.


Grillasin sämpylöiden kaveriksi grillissä
broilerin minuuttipihvejä.
Kokoa hampurilainen laittamalla väliin
majoneesia, salaattia, tomaattia ja
minuuttipihvi.
Laita hampurilaiseen varrastikku niin 
pysyy hyvin koossa.

Tämä korvasi meillä tänään
 päivällisen ja oli muuten hyvää.

Mukavaa tiistai-iltaa!

13 kommenttia :

  1. Pitääpä kokeilla, kiitos ohjeesta! Meillä on ihastuttu karpaajan pekonilihapulliin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä! Täytyykin kokeilla noita pekonilihapullia! Kiitos vinkistä!

      Poista
  2. Melkein voisin alkaa karppaamaan, niin hyvältä näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sämpylä on oikeesti hyvää, kannattaa kokeilla!

      Poista
  3. Näyttää herkulliselta! Onneksi söin äsken mahan täyteen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jos haluaa nopeasti hyvää leipää niin suosittelen kokeilemaan!

      Poista
  4. Nami nami nami ♥ Niin helpolle kuulosti että tarvii koittaa ohjetta :) Täällä blogeissa on niin paljon ollut nyt ruoka ohjeita ettei tarvi ainakaan tuskailla mitä sitä taas tänään keksis.. :D Kivaa loppuviikkoa ♥

    VastaaPoista