17. kesäkuuta 2014

Tervetuloa meille...


Tässä postauksessani esittelen teille kotiamme.

Tervetuloa!

Asumme siis rintamamiestalossa, joka on mieheni synnyinkoti.
Olemme remontoineet kodin jo lähes kokonaan ja kun toinen paikka on valmis saa jo toisesta aloittaa homman uudestaan, mutta täällä on vaan sellainen vanhan ajan tunnelma ja sisustustyylini on vanhan rouhevaa.


Tässä eteistä. Rappuset olivat vihreällä kokolattiamatolla päällystetyt. Siinä olikin hommaa, kun sen raaputimme ja hioimme pois. Alta paljastui tummanpunainen maali ja aika monta kerrosta tarvittiin valkoista maalia peittämään se alleen.
Rappusilla olevassa rautakehikossa meillä palaa valot kesät talvet...antaa mukavaa valoa rappuihin...olkoonpa ne vaikka sisustusvalot!!


Olohuoneessa meillä on nuo ihanat Ikean Ektorpit sohvina.
Vaikka meillä asustaa neljä koiraa, en ole kokenut valkoisia sohvia hankalaksi...jos oikein totta puhutaan niin me ihmiset sotkemme koiria enemmän. Sohvissa on se hyvä puoli, että päälliset voi pestä itse ja uudetkaan päälliset eivät paljoa maksa.
Meillä sohvien istuinosassa on valkoiset lakanat suojina, vaikkei koirilla olekkaan lupa olla sohvilla...paitsi pikkuisen Candyn!! :)


Tässä sitä rouheutta parhaimmillaan!!!
Vanha ihanasti rapistunut ovi muutti meille ystävien varastosta.
Vanha renginkaappi sai väistyä sen tieltä ja mä niin tykkään!!!Vanha keinutuoli on meillä kulkenut suvussa. Se on aikoinaan ollut isoisoäitini keinutuoli.
Käsinojissa on ihania sukkapuikon tekemiä jälkiä...mamma on ollut innokas kutoja!


Tämän pöydän toin mökiltä pois remontin tieltä. Se sai valkoista väriä pintaansa ja musta vaan tuntuu, että se jääkin nyt sittän kokonaan tänne kotiin. Näppärä pöytä tietokoneelle.


Keittiössä meillä on Ikean isot korituolit.
Tuolit olivat ennen ruokahuoneessa, mutta saivat väistyä Riviera Maisonin ihanien korituolien tieltä. Tykkään kyllä näistäkin, mutta kuusi samanlaista isoa tuolia ruokapöydän ympärillä olivat hiukan hankalia!!

Toivottavasti viihdyit meillä!

-marita-
11 kommenttia :

 1. Tosi kaunista teillä! :) Tuohon itsekin pyrin, hitaasti ja epävarmasti :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Hiljaa hyvää tulee!! :)

  VastaaPoista
 3. Teillä on kaunis koti! Ektorpit ovat kyllä aivan yliveto sohvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Olen vasta aloittelemassa tätä blogin kirjoitusta, mutta olen innoissani. En luopuisi noista Ektorpeista mistään hinnasta....ja ovathan ne hyvät, isäntä nukahtaa niihin melkein joka ilta!! :)

   Poista
 4. Oi teillä on kaunista! On hienoa jatkaa suvun perinteitä asumalla "sukutalossa". Meillä omat pojat ovat viides sukupolvi mieheni isoisän isän rakentamassa talossa. On arvokasta tietää talon tarinaa. Se tuo henkensä myös sisustukseen esineissä jne. Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!
   En yleensä kauheasti rakastu esineisiin niin ettenkö voisi niistä joskus luopua, mutta tuo keinutuoli on sellainen mistä en luovu.
   Hieno juttu, että talo on säilynyt suvussa noin pitkään!!

   Poista
 5. Heippa! Tulin ihastelemaan blogiasi :)
  Voi kuinka upeasti olet sisustanut vanhan rintamamiestalon vanhaan henkeen <3

  Ja aivan ihana tuo mökkinne myös!

  Ihanaa kesää ja juhannusta teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mökkiprojekti jatkuu...innolla odotan sen sisustamista!!

   Poista
  2. Kiitos kun kävit ja hyvää juhannusta!!

   Poista
 6. Voi että kaunista! ❤ Ektorp on niin ihana sohva, en kans enää luopuisi mistään hinnasta. :)

  VastaaPoista