18. helmikuuta 2015

Home made...

...pähkinäsuklaa!

Sisäinen karppaajani alkaa taas nostaa päätään.
Joulun turvotukset ja kohta jo helmikuunkin herkut vyötäröllä...
on pakko tehdä jotain.
Karppaus, joskin ei ihan tiukka, sopii minulle.
Peruna ei sovi vatsalleni ja ilman leipääkin jään henkiin,
 eli miksen TAAS kokeilisi!

Ensimmäisen askeleen otin tänään:
Tein ns. karppaajan suklaata, vaikka sitä ei heti karppauksen alussa
 suositellakkaan, niin onhan pieni pala tätä parempi
kuin koko pulla, eikö?




Suklaa valmistuu näin:

Sulata vaikka vesihauteessa tummaa suklaata ja sekoita haluamiasi 
pähkinöitä sulaan suklaaseen ja levitä
massa leivinpaperilla vuorattuun vuokaan,
jäähdytä ja suklaa on valmis!


Kätkin suklaat tähän pieneen rasiaan,
koska meillä nämä viedään käsistä!

Ihanaa keskiviikkoa!


6 kommenttia :

  1. Samanlainen "kevytkarppaaja" olen itsekin :). En siis orjallisesti mieti asiaa, mutta kaikkein paras olo on, kun jättää pastat, perunat ja riisit syömättä. Pullista puhumattakaan :). Niitä en tosin edes harkitse, koska niistä tulee niin ylipahaolo, ettei huvita ehdointahdoin ottaa.

    Itsetehty pähkinäsuklaa näyttää sen verran herkulliselta, että parasta tosiaan pistää äkkiä piiloon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä niin totta, että olo on paljon parempi ilman pastaa, perunaa ja riisiä. Vatsa toimii paremmin.
      Tää suklaa on kyllä niin hyvää...on tullut ehkä muutsma ylimääräinen pala maistettua!

      Poista
  2. Herkullisen näköistä suklaata <3 Aurinkoista torstaita sinulle <3

    VastaaPoista