27. lokakuuta 2015

Lakua ja kahvia...

...vai lakukahvia!

Suklaan ja kahvin ihana liitto on jo koettu,
mutta olettekos kokeilleet lakritsin ja kahvin yhdistelmää?



Toimii!
Kahvin kaveriksi sopii hyvin Fazerin uudet
Soft Orginal ja Soft Caramel-lakritsit.



Tänään tein aivan ihanaa Lakufrappea!
Käytin siihen tuota Soft Caramel-lakua!


Lakufrappè

4-6 Soft Caremel-lakupalaa
1 tl sokeria
1 dl keitettyä, kylmää kahvia
1 1/2 dl kylmää maitoa
loraus kermaa

Pilko lakupaloja hiukan pienemmäksi ja laita palat tehosekoittimeen.
Lisää sokeri ja pilko tehosekoittemella pieneksi.
Lisää kahvi ja maito seka loraus kermaa.
Sekoita kuohkeaksi.
Laita lasiin jäitä (no, jäitä meillä ei ollut) ja kaada kahvi lasiin.
Nauti!

Nam, miten hyvää!

 Ihanaa tiistaita!


10 kommenttia :

  1. Tuo ei voi olla muutakuin herkullista. Nam. Haluan kyllä maistaa.

    VastaaPoista
  2. Tää olikin ihan uusi makukahvi idea mulle, testaukseen tietenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy sanoa, että hiukan epäillen tätä aloin tehdä, mutta yllätyin miten hyvä karamellin maku lähti noista lakuista!

      Poista
  3. Enpä ole kokeillut mutta kun molemmat maistuvat niin pitäähän sitä kokeilla. Arvaapa minkä kanssa mun mielestä laku on myös hyvää? Oluen! Syön usein jättilakun saunaoluen seurana. Nam vaikkakin vähän outoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! No, eipäs ole ennen tullut mieleenkään...täytyypä maistaa vaikkakin harvoin olutta juon!

      Poista
  4. Toimii! Eipä ole muuten tullut vielä maistettua noita uutuuksia. Kumma kyllä! Täytyy hetimmiten korjata asia :D

    VastaaPoista
  5. No, nyt on hyvä syy ostaa ja kokeilla!

    VastaaPoista
  6. Loistavaa! Innolla jään odottamaan postaustasi!

    VastaaPoista