...karppipurilainen!
Kotitekoinen karppaajan hampurilainen syntyy nän:
Sämpylät
2 munaa
1,5 dl mantelijauhoa
2 dl juustoraastetta
1-2 tl leivinjauhetta
Sekoita kaikki aineet keskenään ja
tee taikinasta pellille kasoja. ja ripottele päälle
vielä hiukan juustoraastetta.
Paista n. 225 asteisessa uunissa
kauniin ruskeiksi, ja tuossa
paistamisessa ei mene kuin hetki.
Grillasin sämpylöiden kaveriksi grillissä
broilerin minuuttipihvejä.
Kokoa hampurilainen laittamalla väliin
majoneesia, salaattia, tomaattia ja
minuuttipihvi.
Laita hampurilaiseen varrastikku niin
pysyy hyvin koossa.
Tämä korvasi meillä tänään
päivällisen ja oli muuten hyvää.
Mukavaa tiistai-iltaa!
Pitääpä kokeilla, kiitos ohjeesta! Meillä on ihastuttu karpaajan pekonilihapulliin =)
VastaaPoistaOleppa hyvä! Täytyykin kokeilla noita pekonilihapullia! Kiitos vinkistä!
PoistaNam, tuli nälkä :)
VastaaPoistaSlurps! Oli kyllä hyvää!
PoistaNäyttääpä herkulliselta <3
VastaaPoistaOi huippu ohje! Kiitti<3
VastaaPoistaMelkein voisin alkaa karppaamaan, niin hyvältä näyttää :)
VastaaPoistaTuo sämpylä on oikeesti hyvää, kannattaa kokeilla!
PoistaNäyttää herkulliselta! Onneksi söin äsken mahan täyteen ;)
VastaaPoistaKiitos! Jos haluaa nopeasti hyvää leipää niin suosittelen kokeilemaan!
PoistaNami nami nami ♥ Niin helpolle kuulosti että tarvii koittaa ohjetta :) Täällä blogeissa on niin paljon ollut nyt ruoka ohjeita ettei tarvi ainakaan tuskailla mitä sitä taas tänään keksis.. :D Kivaa loppuviikkoa ♥
VastaaPoista