24. marraskuuta 2016

Mustikka-suklaakakku...




...testattiin meillä tänään!









Tänään kokeilin kakkua, joka oli oikeastaan
puolukka-valkosuklaakakku, mutta meillä se muuttui
mustikka-suklaakakuksi!
Muutin ohjetta sen verran, että
puolukka vaihtui mustikaksi ja valkosuklaa tummaksi
suklaaksi sekä kermaviilin korvasin turkkilaisella jogurtilla.

Mustikka-suklaakakku

150g voita
200g turkkilaista jogurttia
3 kananmunaa
n. 130g suklaata
5dl vehnäjauhoja
2,5dl sokeria
1rkl vaniljasokeria
2,tl leivinjauhetta
n. 200g mustikoita

Sulata voi tai käytä pullomargariinia (Oivariini)
anna jäähtyä.
Sekoita sillä aikaa kuivat aineet ja rouhittu 
suklaa keskenään.
Sekoita turkkilainen jogurtti ja kananmunat
jäähtyneen voin joukkoon.
Sekoita kuivat aineet joukkoon
ja paista voidelussa vuoassa
175 asteessa n. 1 tunti, tai kunnes kakku on kypsä.

Nauti kakkupala kahvin tai
omatekoisen marjamehun kanssa
ja nappaa pipari vielä kaveriksi
niin saattaa se joulufiiliskin löytyä!

Mukavaa torstaita!


8 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä hyvää...sain hiukan pelastettua pakkaseen, ettei mies syönyt kaikkea!

      Poista
  2. Hyvin näyttää toimivan ainekset yhteen. Herkulliselta näyttää kakku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aineet natsas kyllä hyvin yhteen..vaikka vähän ohjetta muuttelin...jännitti kyllä itseänikin!

      Poista
  3. On herkullisen näköinen kakku!

    VastaaPoista
  4. Joulufiilis löytyi jo pelkästään näitä kuvia katsomalla. Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista