...omenapaistos kanelikermalla!
Nyt on se aika, kun puutarhasta löytyy ihania
omenoita...meilläkin, vaikka olen tuolle puulle antanut
lähtöpassin jo monta kertaa.
Mutta vielä tuo puu nököttää paikoillaan ja hyvä niin.
Yleensä olen omenahyveen, paistoksen tai omenapiirakan kanssa
tarjonnut vaniljajäätelöä, mutta nyt ajattelin maustaa
kermavaahdon ripauksella kanelia ja sehän sopi tämän
paistoksen kanssa paremmin kuin hyvin.
Kaiken kruunasi vielä piirakan päälle valutettu
vaahterasiirappi.
Tämän ohjeen olen jakanut täällä ennenkin ja
teen sen taas, koska se on vaan niin hyvä!
Omena-kaurapaistos
Omenoita
1
tl kanelia
100g
margariinia tai voita
1/2
dl sokeria
3dl
kaurahiutaleita
Pilko
omenoita vuoidellun vuoan pohjalle
niin
paljon, että pohja peittyy.
Sulata
voi ja sekoita siihen muut aineet.
Levitä
voi-kauraseos omenoiden päälle
ja
paista 200 asteisen uunin alatasolla
Vaahdota paistoksen kaveriksi kermavaahtoa ja mausta se
kanelilla ja tomusokerilla.
Annoksen
kruunaa vielä vaahterasiirappi.
Nautinnollisa herkutteluhetkiä sinulle
ja olethan muistanut käydä osallistumassa arvontaan täällä (KLIK)!
ja olethan muistanut käydä osallistumassa arvontaan täällä (KLIK)!
Voi nam! Omenapiirakkaa olenkin jo tehnyt, mutta omenahyve on vielä tekemättä...tuollahan taisi kaapissa ollakin noita kaurahiutaleita :)
VastaaPoistaAurinkoista sunnuntaita!
Tämä oli kyllä niin hyvää! Kannattaa kokeilla!
PoistaOnpa varmasti ihana herkku.
VastaaPoistaKyllä! <3
PoistaOii, niin herkkua <3
VastaaPoistaJep ja arvaa tyhjenikö vuoka nopsaan? :)
PoistaNam kanelikerma, voisin syödä vaikka sitä ihan pelkästään. Tietysti paistos tekee siitä vieläkin herkullisemman.
VastaaPoistaOli kyllä hyvää!
Poistaoi oi mitä herkkua. Mä tykkään omenapaistoksesta, mitenkä se voikin olla niiiin hyvää !!!
VastaaPoistaNiin minäkin ja jos onnistuu saamaan oikean rapean paistoksen aina parempaa!
Poista