5. heinäkuuta 2018

Yleellisyyttä kattauksiin...




...kalaveitsillä!






Kun tehdään fine dining-kattausta on kiva fiilistellä hiukan erilaisilla ruokailuvälineillä.
Sagaformilta sain blogiyhteistyön merkeissä ihanan yleelliset kalaveitset.

Kalaa tulee näin kesällä syötyä usein ja usein se meillä valmistetaan mökillä
savustamalla tai loimuttamalla.
Nyt teimme hiukan paremman kattauksen täällä kotona ja
Aurajuusto-lohi valmistui tällä kertaa uunissa.
Pöytään katoin nuo ihanat kalaveitset, jotka ovat muotokieleltään
modernin selkeät.
Ruokailuvälineet sijoitin tapleteissa oleviin taskuihin.

Nämä kalaveitset tuntuivat käteen hyviltä ja nillä oli miellyttävä syödä.
Mies alkuun hiukan ihmetteli, että miten näillä syödään, mutta
hyvin se näytti sujuvan.

Veitset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne sopivat niin kalan
kuin äyriäistenkin syömiseen.
Kalaveitsiä saa neljän veitsen pakkauksissa ja sopivat vaikkapa
tupaantuliaislahjaksi.

Tässä hiukan "fiinimmässä" kattauksessa käytin myös Sagaformin
Oak-sarjan karahvia sitruunavedelle ja suola oli myös Oak-sarjan
pienessä ihanassa pallopullossa.

Postaus tehty blogiyhteistyössä 
 Sagaform:in kanssa.

Kiitos!


10 kommenttia :

  1. En ole aiemmin tuollaisia aterimia nähnytkään.Tekevät kyllä kattauksesta pikantimman.

    VastaaPoista
  2. Wau, onpa kauniit! En ole ennen moisia nähnytkään...taas ollaan yhtä asiaa viisaampia :)
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle Marita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noiden veitsien muoto on kyllä kaunis ja hyvin se sopi isännänkin käteen.
      Kiitos samoin Sinulle! <3

      Poista
  3. Onpa kauniit kalaveitset. Kaunis kattaus on jo puoliruokaa. Hauskaa viikonloppua!!!

    VastaaPoista