...valkosipulileipää!!
Tortillaletuista on moneksi.
Aikaisemmin julkaisin täällä blogissani postauksen
nopeasta tortillalasagnesta,
mutta nyt kokeilin tehdä siitä valkosipulileipää.
Siitä tulikin todella rapsakkaa ja hyvän makuista,
kuin olisi syönyt sipsien ja leivän välimuotoa.
Veikkaan, että tämä on kyllä terveellisempää kuin sipsit.
Jos olet valkosipulin ystävä niin
kannattaa kokeilla.
Kaupassa oli sellaisia mini-tortillalettuja ja
ne sopivat tarkoitukseeni hyvin.
Voitelin lettua ensin hiukan margariinilla,
valkosipulipuristimella valkosipulia pieniksi ja laitoin
valkosipulit margariinin päälle. Näin valkosipuli
tarttui paremmin letun pintaan, tämä ei siis ole välttämätöntä.
Sitten sirottelin vähän, todella vähän juustoraastetta ja pitsamaustetta pintaan.
Paistoin leipää n. 170 asteessa kunnes juusto sulaa ja leipä saa
aivan vähän väriä.
Rapsakkaa päivää
toivottaa
Kuulostaapa herkulliselta, tuo makuyhdistelmä ei voi mennä pieleen!
VastaaPoistaOli kyllä aika herkkua!
PoistaNämä valkosipulileivät onkin hyvä testata nyt flunssakauden aikaan jos ne vaikka hieman estäisi tota tautia iskemästä ;)
VastaaPoistaTosiaankin tämähän voi hyvinkin toimia flunssan karkoittajana.
PoistaOi, kun näyttävät hyviltä! Valkosipuli on herkkua!
VastaaPoistaKiitos Maria! Valkosipuli on hyvää!
PoistaNäyttää hyvältä ja sopivan helpolta reseptiltä. Kiitos tästä :).
VastaaPoistaKiitos ja ole hyvä! <3
PoistaOih, kuulostaa kokeilemisen arvoiselta!!
VastaaPoistaKannattaa kokeilla!
Poista