15. syyskuuta 2015

Rapsakkaa...

...valkosipulileipää!!

Tortillaletuista on moneksi. 
Aikaisemmin julkaisin täällä blogissani postauksen 
nopeasta tortillalasagnesta,
mutta nyt kokeilin tehdä siitä valkosipulileipää.

Siitä tulikin todella rapsakkaa ja hyvän makuista,
kuin olisi syönyt sipsien ja leivän välimuotoa.

Veikkaan, että tämä on kyllä terveellisempää kuin sipsit.

Jos olet valkosipulin ystävä niin
kannattaa kokeilla.








Kaupassa oli sellaisia mini-tortillalettuja ja
ne sopivat tarkoitukseeni hyvin.

Voitelin lettua ensin hiukan margariinilla, 
valkosipulipuristimella valkosipulia pieniksi ja laitoin 
valkosipulit margariinin päälle. Näin valkosipuli
tarttui paremmin letun pintaan, tämä ei siis ole välttämätöntä.
Sitten sirottelin vähän, todella vähän juustoraastetta ja pitsamaustetta pintaan.
Paistoin leipää n. 170 asteessa kunnes juusto sulaa ja leipä saa
aivan vähän väriä.

Rapsakkaa päivää
toivottaa

10 kommenttia :

  1. Kuulostaapa herkulliselta, tuo makuyhdistelmä ei voi mennä pieleen!

    VastaaPoista
  2. Nämä valkosipulileivät onkin hyvä testata nyt flunssakauden aikaan jos ne vaikka hieman estäisi tota tautia iskemästä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaankin tämähän voi hyvinkin toimia flunssan karkoittajana.

      Poista
  3. Oi, kun näyttävät hyviltä! Valkosipuli on herkkua!

    VastaaPoista
  4. Näyttää hyvältä ja sopivan helpolta reseptiltä. Kiitos tästä :).

    VastaaPoista
  5. Oih, kuulostaa kokeilemisen arvoiselta!!

    VastaaPoista