...Paholaisen hilloa!
Eilen ajattelin kokeilla tehdä itse paholaisen hilloa.
Hillo onnistuikin hyvin, eikä siitä tullut liian tulista.
Ekaa kertaa kokeiltiin tuota juuston friteerausta ja se kävi näppärästi
öljykeittimellä, jonka olemme saaneet siskoltani kihlalahjaksi...no,
jokunen vuosi sitten, mutta hyvin pelittää edelleen.
Paholaisen hillo
800g kuorettomia säilyketomaatteja
400g (2kpl) punaista paprikaa
4-6 kpl punaista chiliä (minä laitoin mietoja)
n. 4 valkosipulin kynttä
1 tl mustapippuria
1 tl suolaa
2tl oreganoa
1/2dl etikkaa
1 pkt marmeladisokeria
Laita tomaattisäilykkeet kattilaan ja pienennä tomaatteja hiukan keittiösaksilla.
Pilko paprikat veitsellä hienoksi silpuksi.
Poista chileistä siemenet ja pilko pieneksi.
Hienonna myös valkosipulit.
Laita paprikat, chilit ja valkosipulit myös kattilaan ja mausta.
Keitä seosta n. 30min ja lisää joukkoon sokeri ja etikka.
Keitä vielä n. 3-5 min.
Jäähdytä vähän ja purkita.
Säilytä jääkaapissa.
Friteerattu Halloumi
Halloumi- juusto viipaloidaan ja kastetaan ensin vehnäjauhoon, sitten
kananmunaan, josta on rakenne rikottu rikki ja sitten viimeksi korppujauhoon.
Kuumenna öljy kuumaksi ja friteeraa kuumassa öljyssä kauniin ruskeaksi.
Tarjoile vaalean rapeaksi paahdetun leivän
ja Paholaisen hillon kanssa!
Tämä sopii vaikkapa alkupaloiksi Juhannuspöytään!
Muistakaahan käydä osallistumassa blogini synttäriarvontaan täällä.
Mukavaa tiistai iltaa kaikille!
Oi, kiitos reseptistä, näitä testaan varmasti. Ja, keitinkin löytyy äidin luota, vanhempieni häälahja. :)
VastaaPoistaMukavaa juhannusviikkoa!
Oleppa hyvä! <3 Oli kyllä tosi hyvää molemmat! Suosittelen!
VastaaPoistaYstäväni tekee välillä paholaisen hilloa ja se on kyllä niin hyvää. Tykkään lisätä sitä jauheliharuokiinkin.
VastaaPoistaHerkullista iltaa sinulle Marita <3
Kiutos vinkistä. Pitääkin kokeilla. Sain myös fb:ssä vinkin sekoittaa hiukan ranskankermaa joukkoon ja hyvä kastike kalan kanssa...kokeilin tänään ja toimi!!
Poista