11. heinäkuuta 2015

Tänään käytiin...

...turhuuksien torilla
eli Tuurissa!

Tytär toivoi, että jos voisimme käydä
pienellä kesälomareissulla Tuurissa. No, tänään
oli hyvä päivä reissuun, kun säätiedotus
lupasi taas sadetta.

Muutama muukin oli tänään lähtenyt retkeilemään
Tuurin kyläkauppaan.
Ei siis oltu siellä ihan yksin!Tälläinen rakkaussilta löytyi Tuuristakin.
Aika monta lukkoa oli kiinnitetty kaiteeseen.Vesaa ei nähty, mutta tämä kaveri
seisoi naisten vessassa.


Mukavaa lauantaita!

7 kommenttia :

 1. Pitkästä aikaa kommentoin täällä sinun blogissa. Olen kyllä käynyt kurkkimassa melkein kaikki postaukset, mutta kommentointi on jäänyt. Pahoittelut Marita! Mä olen ehkä Suomen ainoa henkilö, joka ei ole koskaan käynyt Tuurissa, ei kyllä ole tehnyt mielikään. Kivoja kuvia olit napsinut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kati, en mäkään ole käynyt. Enkä taida olla menossakaan ihan lähitulevaisuudessa.:) Kiva kuitenkin lukea toisten reissuista!

   Poista
  2. Voi Kati, minulla vähän sama homma näiden kommenttien kanssa. Katsomassa käyn kyllä monessakin blogissa, mutta kommentointi on jäänyt. Minulla on nyt täällä mökillä käytössä vaan tämä tabletti ja kommentointi tällä on tosi hankalaa..joko poistaa välillä kommentin kokonaan tai laittaa sen tuplasti...lasteni mielestä vika on käyttäjässä ja niin se varmasti hyvin pitkälti onkin.
   Kiva kun nyt poikkesit kommentoimaan. <3

   Olemme käyneet tuolla Tuurin kyläkaupassa muutaman kerran...eipä ole mitään menettänyt vaikkei ole vielä siellä käynyt..paljon siellä on tavaraa mutta minusta hinnat ovat aika kovat. Onhan siellä niitä tarjouksia jos osuu silloin kohdalle.

   Poista
 2. Minäkään en ole tuolla koskaan käynyt, sisko on kovasti houkutellut että ehkä siellä sitten joku päivä tulee pyörähdettyä mutta tuskin tällä lomalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa siellä ainakin kerran käydä...nähtävyys jo tuo Vesan komea talo!

   Poista
 3. Vesa on kyllä jonkun sortin (ei todellakaan ihan kaiken ;)) nero, jolle nostan kyllä hattua, kun on moisen miljoonamyymälän rohkeasti polkaissut pystyyn keskelle ei-mitään. Ja vielä onnistunut luomaan ihmisille sellasta ostohysteriaa, johon kuuluu se, että mielikuva kaikesta on se, että se on halpaa. Mun mielestä ei todellakaan ollut, vaan päinvastoin pikemminkin kallista. Ja tavaraa oli niin paljon, että se alkoi lopulta siinä määrin ahdistaa, ettei ostettu yhtään mitään :). Mietittiin silloin, että mahdetaanko olla ainoat ihmiset, jotka kävelee kassan ohi tyhjin käsin. Ja se oli sentään jo vuosia-vuosia sitten. Silloin kun Tuuri oli vielä pieni nykyiseen verrattuna.

  VastaaPoista
 4. Heh, täältä löytyy ainakin neljäs joka ei ole koskaan käynyt Tuurissa. Kylän ohi kyllä ajettu ja kyläkauppa nähty mutta ei siellä koskaan poikettu. Ehkä parempi mulle, en kestäisi kauan sitä väenpaljoutta kun alennusmyyntiaika jossain Jyväskylän Sokoksellakin tekee tiukkaa... :)

  VastaaPoista