11. marraskuuta 2015

No more...

...bad hair days!


Tänään oli karvakorvien puunauspäivä!

Kuten varmasti jostakin aiemmasta postauksesta
olette jo huomanneetkin, että meillä asustaa meidän
kaksijalkaisten lisäksi neljä villakoiraa.

Tänään oli koirien puunauspäivä ja se onkin aikamoinen rupeama.
Miehellä ja tyttärellä oli tänään molemmilla
vapaapäivä ja he suorittivat koirien pesut ja kuivaukset.
Kun tulin töistä oli minun vuoroni kantaa korteni kekoon
ja minun tehtäväkseni jäi tuo trimmaus.
Mies oli jo kokeillut uutta konetta sen verran, että oli tehnyt noiden 
"mustien poikien" konetyöt.
Se helpottikin huomattavasti.

Nyt meillä on neljä ihanan puhdasta ja 
siistiä koiraa.

No, siinä menikin mukavasti tämä ilta!

Ihanaa keskiviikko-iltaa!

11 kommenttia :

 1. Heí Marita! Olen niin uusi seuraaja, että tässä vasta tutustun perheenne nelijalkaisiin. Ihastuttava nelikko! Aikamoinen työmaa on neljän koiran "puunaamisessa". Vaan kohta on joulu, ja karvakorvat ovat silloin edustuskunnossa.
  Kiitos samoin, ihanaa keskiviikko-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan Tuula! <3 Kiitos, kyllähän noissa hommaa on, mutta kun laskee, että karvaa ei muuten lähde niin tämän homman jaksaa tehdä.Onneksi ei tarvinnut tehdä kaikkea itse vaan porukalla niin on joutuisampaa ja kerralla valmista! Koirat kyllä nauttivat kun ovat puhtaita ja hyväntuoksuisia!

   Poista
 2. Kyllä teillä on söpöt ja hyvin hoidetun näköset koirulit! Aika hommaa tuo trimmaus, meillä yksi tuomonen ja ei tule mitään trimmauksesta, vaan käytetään aina trimmaajalla. Ja sitä mietin kans, että miten ihmeessä saitte pysymään nuo tuossa portaalla nuin sievästi?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! <3 Neljän koiran trimmaukseen vieminen maksaisi jo niin paljon, että sillä saa jo hiukan arvokkaammankin trimmauskoneen. Olen hankkinut kunnon föönin, siis oikein koirien turkkiin tarkoitetun ja sakset sekä juuri nyt meillä on uusi kone. Kone meillä kestää noin vuoden...toivottavasti tämä Andis-merkkinen on hiukan kestävämpi. Vanhin koira jo 13v niin on tuota trimmausharjoitusta tullut jo ihan kivasti. Kotitrimmin ei ole niin väliä...

   Poista
  2. Ai niin...tuohon miten ne istuu noin paikoillaan...no isäntä jutteli niille samaan aikaan, että kun nätisti istutte niin saatte pienet palat metukkaa! ;)

   Poista
 3. Ihania koiria ❤️ Mainio kuva ❤️

  VastaaPoista
 4. Ihana valokuva. Vetää jo vertoja Makkosten pojat FB sivun valokuville. Suloisia koiruleita teillä ja peukku nois suuren lössin puunaamisesta ihan itse. Meillä vain yksi karvakuono ja sekin trimmataan (nypitään) kasvattajan toimesta. Ehkäpä jonain päivänä osaan tuon nyppimisen tehdä itsekin. Nyt hallussa vasta korvat ja häntä - hiljaa hyvä tulee, tässäkin. Ihanaa loppuviikkoa teille sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kyllä tämä kotitrimmi minulta hoituu, mutta silloin, kun käytiin näytteyssä kasvattaja hoiti trimmauksen! Onneksi turkki kasvaa aika nopeesti niin voi huoletta harjoitella! Ihanaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 5. Oijoi, kun on ihana kuva tällätyistä söpöläisistä!
  Kylläpäs he osaavatkin poseerata kiltisti komeissa, trimmatuissa turkeissaan.
  Mukavaa viikonloppua ♥︎

  VastaaPoista