...vaan tällä kertaa kakku!
Runebergin päivä on perjantaina ja tänään
tein Runebergin tortun...aika ison sellaisen.
Minulla ei ole sellaisita muottia tai peltiä, että
saisin tehtyä noita perinteisen muotoisia Runebergin torttuja.
Minusta niitä korkeita torttuja on vaikea syödä joten nyt
päätinkin tehdä torttujen sijaan kakun.
Ohjeen kakkuun löysin täältä.
(KLIK)
Kakun koristelin perinteiseen tapaan
tomusokerikuorrutuksella ja vadelmahillolla.
Kakusta tuli hyvän makuinen, pinnasta sopivan rapea ja
mikä parasta, tästä kakusta riittää monelle herkkusuulle.
Makeaa tiistaita!
Vitsit, miten hyvä idea ja ihan mielettömän herkullisen näköistä! :)
VastaaPoistaTää oli kyllä hyvä ohje...kaikki meni jo samana iltana! Täytyy Runebergin päiväksi tehdä uusi kakku!
PoistaMä en ole oikein ymmärtänyt Runebergin torttujen hienoutta, mutta sun kuvat on tosi hienoja. :) Herttainen tuo pieni maito?pullo!
VastaaPoistaMulla on vähän sama ja ne kaupan tortut on niin jotenkin väkeviä etten niistä välitä. Tätä teen kyllä toistekkin! Kiitos!
PoistaNiin eteerisen kauniit kuvat oletkin loihtinut ihanasta Runebergin herkusta!
VastaaPoistaMinun lempileivokseni!
Olipas kiva idea tehdä Runebergin kakku... Tykkään runebergin tortun mausta... se on yksi herkkuleivokseni... ehkä makuun ei ole kyllästynyt, kun sitä saa vaan tähän aikaan vuodesta kaupoista... Kävin Frederika Runebergin kotitalossa Paraisilla, joka on nykyään kahvila-museona... siellä oli tarjolla kesälläkin runebergin torttua : )
VastaaPoistaTuo kakku oli kyllä hyvää ja sitä n parempi syödä kuin torttua kun on ohuempi. Voi, siellä täytyykin joskus piipahtaa, ehkäpä ensi kesänä! Kiitos vinkistä!
PoistaJos menet käymään Paraisilla niin siellä on ihan keskustassa tosi ihana pieni sisustusliike, jossa piipahdan joka kesä, kun menen kaverini luo Turun seudulle, nimeltään Tre Små Rum : )
VastaaPoista