...sipuli tekee hyvää myös terveydelle.
Aiemmin olen kirjoittanut postauksen ihanan
kamalasta valkosipulista, jota käytän ruuanlaitossa
mm. makaronilaatikossa ja muissakin ruuissa.
Nyt postaus tulee tavallisesta keltasipulista jota
keittiössämme kuluu myös paljon.
Luin, että sipuli on Suomen neljänneksi suosituin
vihannes heti kurkun, tomaatin ja
porkkanan jälkeen.
Keltasipuli on tavallisin ruoanvalmistussipuli. Monikäyttöisyytensä
vuoksi se sopii lähes kaikkiin ruokiin, laatikoihin, keittoihin
ja erilaisiin pataruokiin.
Sipuli ei tuo vain makua vaan antaa puhtia viruksia ja
bakteereita vastaan.
Nyt vaan flunssaa ehkäisemään ja syömään sipulia!
Mukavaa alkanutta viikkoa!
Sipuli on kyllä hyvää! Esim. Sipulipiirakkakin maistuu tosi hyvälle. Mukavaa tiistaita ♡
VastaaPoistaOi sipulipiirakkaa! Nams! <3 Kivaa tiistaita sinullekkin!
PoistaSipulia tulee kyllä tungettua melkein kaikkeen ruokaan :P Valkosipulia mun vatsa ei oikein tahdo kestää, muuten käyttäisin sitäkin varmasti tosi paljon kun se on niin hyvää!
VastaaPoistaMulla on hiukan sama tuon valkosipulin suhteen...jos on hiukankin liikaa niin maha reagoi niin hyvää kuin se onkin!
PoistaMulla meneillään olevalla Detox-viikolla syödään paljon sipulia ihan raakana. Alkuun otti vähän koville (etenkin jos sattuu kohdalle oikein väkevä yksilö), mutta siihenkin tottuu :). Tosin mieluusti vähän pehmentäisin pannulla ensin, mutta tää viikko mennään nyt näillä ohjeilla.
VastaaPoistaVoin vain kuvitella, että jos väkevä sipuli kohdalle osuu niin kyynelee valuu! Niitä kun on niin montaa sorttia, mutta sydän tykkää! <3
PoistaMeillä sipulia käytetään melkein joka ruuassa! Tuo hyvää makua ja pitää varmaan ne pöpötkin pois!
VastaaPoistaIhanaa tiistai päivää sinulle!
Totta ja huomaa kyllä heti jos sipuli puuttuu! <3
Poista