8. helmikuuta 2017

Varaslähtö...




...laskiaiseen!










Kun antaa mieliteolle vallan siinä
helposti jää kakkoseksi.
Niin kävi eilen, kun töistä kotiuduin.
Mieleni teki laskiaispullia ja niin siinä
sitten kävi, että laitoin taikinan nousemaan.

Ilman kömmähdyksiä ei tämäkään leivontatuokio
oikein sujunut, taikina kun päätti
olla nousematta kunnolla.
Hiukan jäi nuo pullat raaoiksi, mutta
kyllä ne ihan syötäviä silti oli.

Laskiaispulla jakaa mielipiteitä, tai
oikeastaan se on se täyte.
Itse pidän hillolla täytetyistä laskiaispullista
ja mies mantelimassalla täytetyistä!

Kumpi on sinun suosikkisi?

Mukavaa keskiviikko-iltaa kaikille!


12 kommenttia :

  1. Voi, nam!
    Herkulliselta näyttää ja nuo kuvat on upeita.
    Tykkään laskiaispullista hillolla. :)
    Mukavaa illanjatkoa!

    VastaaPoista
  2. Hillo ja kermavaahto on koko meidän porukan valinta. Tosin tyttö nyt ei mantelia voi muutenkaan valita, kun on niin vietävän allerginen.
    Kyllä minullekin olisi tuollainen pulla maistunut...vielä ollaan herkkulakossa ensi perjantaihin asti. Yritän epätoivoisesti tukea tytön herkkulakko...vanhojentanssit nääs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, tuo allergia on kurja...ja niin monessa tuoteselosteessa lukee nykyään, että saattaa sisältää...on oltava tarkkana!
      Tsemppiä herkkulakkoon...täällä pääsi nyt hiukan lipsahtamaan!
      Vanhojentanssi on niin ihanat! Pakko käydä myös tänäkin vuonna katsomassa!
      Ihanaa loppuviikkoa! <3

      Poista
  3. Ihanat kuvat ♥ Minun suosikkini on myös hillolla ja kermavaahdolla täytetty laskiaispulla. Hyvännäköisiähän nuo sinun pullasi ovat. Mä tein viime vuonna laskiaispullat lapsille niistä kaupan valmiista vehnäpullista. Paistoin pullat, jäähdytys ja täyttö. Ja olivat hyviä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3
      Pullien ulkonäöstä ei onneksi tuota mokaa huomaa...mutta luulen, että osa niistä jää kyllä syömättä. Onneksi laskiaiseen on vielä aikaa, niin voi pyöräyttää uudet pullat!
      Mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  4. Tuo hillo ja kermavaahto laskiaispullan täytteenä taitaa olla uudehkoa käytäntöä, koska niin kauan kuin voin muistaa lapsuuteeni (ja siihen on aikaa monia, monia kymmeniä vuosia) on laskiaispullaksi kutsuttu vain ja ainoastaan mantelimassatäytteistä pullaa. Hillopullat kyllä ovat myös hyviä, mutta eivät mitään laskiaispullia. Mantelimassatäyte on itsestään selvä valinta minulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tuota mantelimassaa ei kotonakaan koskaan laitettu laskiaispullaan. Aina oli hilloa, mutta voi tuo hillo olla tullut hiukan myöhemmin. Mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  5. Tätä aikaa illasta ei pitäisi katsoa näin herkullisia kuvia (kohta narahtaa jääkaapin ovi). Laskiaispullani syön hillolla, ehdottomasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih...Sama täällä...Joistakin kuvista tulee vaan niin suuri mieliteko!❤

      Poista
  6. Oi miten ihanat kuvat. Täytyykin leipoa viikonloppuna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! ❤ Taidan minäkin joutua tekemään uuden satsin, nämä ku hiukan epäonnistuivat!

      Poista